Hestetrailer

testvinder-hestetrailerTjen minimum 10.000,00 kr

Vi giver dig minimum 10.000,00 kr. for din gamle hestetrailer når du for eksempel køber en ny Ifor Wiliams hestetrailer hos Greve Trailer Center.
Eneste betingelse er, at din hestetrailer er indregistreret i samme navn som den nye og du har registreringsattesten med når vi handler.
Nemmere kan det ikke være.

TESTVINDER
Vil du også ha’ en vinder? Ifor Williams HB506 to-hestes trailer er blevet kåret som BEST-IN-TEST, bedste hestetrailer på markedet, af det tyske magasin Cavallo. Hestetraileren koster kun fra kr. 55.900,- Med den robuste alukonstruktion og paraflex undervogn, er Ifor Williams hestetrailere de mest stabile og komfortable hestetrailere, som sikrer dig og din hest den bedste transport.

1, 2, 3, 4 eller 5 heste?
Ifor Williams store udvalg af hestetrailere spænder over en række kvalitets produkter. Der er fem modeller at vælge imellem, HB403, HB506 og HB511 hestetrailer, samt 3.500 kg totalvægt valgmuligheder HB510XL og HB610 hestetrailer.

Praktisk og holdbar trailer
Ifor Williams hestetrailere har nogle unikke funktioner og specifikationer, som du kan læse mere om her.

Klik på billederne nedenfor for yderligere oplysninger om hestetrailer modellerne.

produkt-hestetrailer-hb403-ifor-williams Hestetrailere fra Ifor Williams i høj kvalitet og med mange funktioner produkt-hestetrailer-hb506-ifor-williams
HB403 hestetrailer HB506 hestetrailer HB511 hestetrailer
produkt-hestetrailer-container-ifor-williams produkt-hestetrailer-hb510xl-ifor-williams produkt-hestetrailer-hb610-ifor-williams
Conainers HB510XL hestetrailer HB610 hesetrailer

 

Til alle Ifor Williams hestetrailere fås et bredt udvalg af tilbehør og udstyr, som gør din hestetransport til nøjagtig det din hest har brug for. Med f.eks. praktisk alubund eller frontrampe sikrer du dig nem adgang og rengøring, samtidig med at du får en lang holdbarhed på din hestetrailer. Desuden er vi stolte af at præsentere rampe-døre funktion, som er helt unik på Ifor Williams hestetrailere og som giver dig nogle helt essentielle fordele.


Har du spørgsmål til Ifor Williams trailere eller hestetrailere i al almindelighed, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 95 68 69.